Veliler ve Eğitimciler Buluşuyor

Terakki, çocukların sağlıklı büyümesini sağlamak, bütün gelişim alanlarını desteklemek, öz bakım becerileri kazanmalarına ve temel eğitime hazır olmalarına yardımcı olmak için düzenlediği “Veliler ve Eğitimciler Buluşuyor” adlı okul öncesi eğitim programı kapsamında Terakki Vakfı Kültür Merkezi K1’de konferanslar düzenliyor.

Programın ilk etkinliği 17 Ocak Cumartesi günü Uzman Klinik Psikolog Funda Akkapulu’nun “Davranış Problemlerini Tanıma ve Anlamlandırma” ve “Çocukluk Dönemi İnatlaşmaları ile Baş Etme” başlıklı konferanslarıyla; ikinci etkinliği ise 17 Ocak Cumartesi günü Yrd.Doç.Dr.Oktay Aydın’ın Velilerle İletişim Becerileri” ve “Çocuğun Gelişimini Destekleyen Anne-Baba” konferanslarıyla gerçekleşti.

Haberin ayrıntılarına buradan ulaşabilirsiniz.

Bilgi Talebi

Bilgi Talebi






    Lütfen formu göndermeden önce " Anaokulu için Sıkça Sorulan Sorular " yazımızı okuyunuz.
     
     

    Lütfen formu göndermeden önce " İlkokul için Sıkça Sorulan Sorular " yazımızı okuyunuz.
     
     

    Lütfen formu göndermeden önce " Ortaokul için Sıkça Sorulan Sorular " yazımızı okuyunuz.
     
     

    Lütfen formu göndermeden önce " Lise için Sıkça Sorulan Sorular " yazımızı okuyunuz.
     
     










    Bu Formda alınan kişisel iletişim bilgileri talep ettiğiniz yerleşke, okul, sınıf seçeneklerine göre kayıt bilgilerinin size iletilebilmesi için talep edilmektedir. Başka bir amaçla kullanılmayacak, 3. Şahıs ya da kurumlar ile paylaşılmayacaktır.)