4. Sınıf Öğrencilerimizden “Tekno-Dino”

4. sınıf öğrencilerimiz, 28 Kasım – 21 Ocak tarihleri arasında Eko – Okul çalışmalarımız içinde yer alan “Tekno-Dino” adlı bir proje yaptı.

Görsel Sanatlar dersinde PYP “İyi ki Var” ünitesi kapsamında gerçekleştirdikleri projeye “Teknolojinin Olumlu ve Olumsuz Etkileri” sorgulama maddesinden yola çıkarak başladılar. Tekno-Dino’yu yaratırken geri dönüştürülebilir atık kutularımızdan topladıkları malzemeleri kullanan öğrencilerimiz, teknolojinin ekolojik dengeye olumsuz etkisini dinozorlar çağıyla ilişkilendirerek anlattılar.

Öğrencilerimiz, içine video oynatıcısı da yerleştirdikleri Tekno-Dino hakkında 1. sınıf öğrencilerimize bilgi verdikten sonra projelerini onlara armağan ettiler.

Bilgi Talebi

Bilgi Talebi






    Lütfen formu göndermeden önce " Anaokulu için Sıkça Sorulan Sorular " yazımızı okuyunuz.
     
     

    Lütfen formu göndermeden önce " İlkokul için Sıkça Sorulan Sorular " yazımızı okuyunuz.
     
     

    Lütfen formu göndermeden önce " Ortaokul için Sıkça Sorulan Sorular " yazımızı okuyunuz.
     
     

    Lütfen formu göndermeden önce " Lise için Sıkça Sorulan Sorular " yazımızı okuyunuz.
     
     










    Bu Formda alınan kişisel iletişim bilgileri talep ettiğiniz yerleşke, okul, sınıf seçeneklerine göre kayıt bilgilerinin size iletilebilmesi için talep edilmektedir. Başka bir amaçla kullanılmayacak, 3. Şahıs ya da kurumlar ile paylaşılmayacaktır.)