Zaman Yönetimi ve Motivasyon

8.sınıf öğrencilerimiz, Lise Psikolojik Danışmanımız Gonca Baştuğ’un 29 Eylül-2 Ekim tarihleri arasında “Zaman Yönetimi ve Motivasyon” konulu sınıf çalışmasına katıldı.

İngiliz koşucu Roger Bannister’ın dünya çapındaki başarısını anlatan videoyu izleyen öğrencilerimiz, 1 milin 4 dakikadan daha az sürede koşulamayacağı görüşünün hakim olduğu atletizm dünyasında Bannister’ın daha hızlı koşabileceğine olan inancına tanıklık etti.

Koşu stilini değiştirmek üzere aylarca çalışarak, 1954’de 1 mili 4 dakikadan az sürede koşan ilk kişi olan Bannister’ın başarı hikayesinin ardından öğrencilerimiz, başarılı olmanın sırları üzerine paylaşımlarda bulundu.

Motivasyonu etkileyen içsel-dışsal nedenler ve zaman yönetimi konusunda bilgi edinen öğrencilerimiz, başarıya olan inancın, planlı ve programlı çalışmanın, pes etmemenin önemi konusunda farkındalıklarını artırdı.

Bilgi Talebi

Bilgi Talebi






    Lütfen formu göndermeden önce " Anaokulu için Sıkça Sorulan Sorular " yazımızı okuyunuz.
     
     

    Lütfen formu göndermeden önce " İlkokul için Sıkça Sorulan Sorular " yazımızı okuyunuz.
     
     

    Lütfen formu göndermeden önce " Ortaokul için Sıkça Sorulan Sorular " yazımızı okuyunuz.
     
     

    Lütfen formu göndermeden önce " Lise için Sıkça Sorulan Sorular " yazımızı okuyunuz.
     
     










    Bu Formda alınan kişisel iletişim bilgileri talep ettiğiniz yerleşke, okul, sınıf seçeneklerine göre kayıt bilgilerinin size iletilebilmesi için talep edilmektedir. Başka bir amaçla kullanılmayacak, 3. Şahıs ya da kurumlar ile paylaşılmayacaktır.)