Terakkili Kaşifler Keşiflerini Paylaştı

Levent Yerleşkemizden Ortaokul Kaşifler Kulübü öğrencilerimiz, “Kaybolan Semtler: Geçmişten Günümüze Fener Balat” adlı projelerini 12 Haziran Salı günü 6. sınıf seviyesinden arkadaşlarına, öğretmenlerine ve velilerine sundu.

Öncelikle Sosyal Bilgiler öğretmenlerimiz PMIef Türkiye gönüllülerinden Proje Yönetim Süreciyle ilgili eğitim aldılar. Aldıkları eğitim doğrultusunda Kaşifler Kulübü’nü kurarak, kulüp öğrencilerine süreçle ilgili eğitim verdiler.

Öğrencilerimiz PMI (Project Management Institute) standartlarına uygun çalışacakları proje konusunu seçtiler ve PMI aşamalarına göre yapılandırdılar. Proje adı, üyeleri, amacı ve kurallarıyla proje kimlik kartını oluşturup, proje konusunu “Kaybolan Semtler: Geçmişten Günümüze Fener – Balat” olarak belirlediler. Yaptıkları beyin fırtınasıyla proje alt konu başlıklarını seçtiler, zihin haritasını oluşturdular, araştırma yöntem ve tekniklerini belirlediler, proje aktivite ağacını oluşturdular, proje takvimini belirlediler ve çalışmayı başlattılar.

Haberin ayrıntılarını buradan okuyabilirsiniz.

Bilgi Talebi

Bilgi Talebi






    Lütfen formu göndermeden önce " Anaokulu için Sıkça Sorulan Sorular " yazımızı okuyunuz.
     
     

    Lütfen formu göndermeden önce " İlkokul için Sıkça Sorulan Sorular " yazımızı okuyunuz.
     
     

    Lütfen formu göndermeden önce " Ortaokul için Sıkça Sorulan Sorular " yazımızı okuyunuz.
     
     

    Lütfen formu göndermeden önce " Lise için Sıkça Sorulan Sorular " yazımızı okuyunuz.
     
     










    Bu Formda alınan kişisel iletişim bilgileri talep ettiğiniz yerleşke, okul, sınıf seçeneklerine göre kayıt bilgilerinin size iletilebilmesi için talep edilmektedir. Başka bir amaçla kullanılmayacak, 3. Şahıs ya da kurumlar ile paylaşılmayacaktır.)