Terakkili Gençlerden “İnsan Hakları” Konulu MUN Konferansı…

TTMUN (Terakki Tepeören Model United Nations) Kulübü öğrencilerimiz, 11 Mayıs Cuma günü Tepeören Yerleşkemizde lise hazırlık ve 9. sınıf seviyesinden arkadaşları için 3. PrepMUN konferansını düzenledi. PrepMUN’18 konferansının bu yılki teması “İnsan Hakları” oldu. Birleşmiş Milletler çalışmalarının simülasyon yoluyla öğretildiği konferanslardan olan bu etkinlik; İnsan Hakları, Çevre Komitesi, Güvenlik Konseyi, Uluslararası Adalet Divanı ve Tarihi Komite olmak üzere yaklaşık 150 öğrencinin katılımıyla gerçekleşti.

Öğrencilerimiz, hazırlamış oldukları kararnameleri savunmak ve yeterli oyu toplamak için kulis çalışmaları yürüttü ve kürsü konuşmaları yaptı. İnsan Hakları Komitesinde Berkay Karakuş (9B), Ekin Erbaş (9D) ve Kutay Günel (HzA); Çevre Komitesinde Zülal Tannur (9C) ve Ekinsu Yalaz (9A); Güvenlik Konseyinde Ebrar Nida Önder (9D) ve Mehmet Caner Atabaş (9D); Tarihi Komitede Ada Salur (9D) ve Aydın Kaan Sönmez (11A); Uluslararası Adalet Divanında Sıla Akgül (9A) ve Cansu Köseoğlu (9A) gösterdikleri performans sonucu en iyiler arasına girerek, başarı sertifikası almaya hak kazandılar.

Haberin ayrıntılarını buradan okuyabilirsiniz. 

Bilgi Talebi

Bilgi Talebi






    Lütfen formu göndermeden önce " Anaokulu için Sıkça Sorulan Sorular " yazımızı okuyunuz.
     
     

    Lütfen formu göndermeden önce " İlkokul için Sıkça Sorulan Sorular " yazımızı okuyunuz.
     
     

    Lütfen formu göndermeden önce " Ortaokul için Sıkça Sorulan Sorular " yazımızı okuyunuz.
     
     

    Lütfen formu göndermeden önce " Lise için Sıkça Sorulan Sorular " yazımızı okuyunuz.
     
     










    Bu Formda alınan kişisel iletişim bilgileri talep ettiğiniz yerleşke, okul, sınıf seçeneklerine göre kayıt bilgilerinin size iletilebilmesi için talep edilmektedir. Başka bir amaçla kullanılmayacak, 3. Şahıs ya da kurumlar ile paylaşılmayacaktır.)