“YKS Sistemi, Ders Seçim Süreci ve Hedef Belirleme” Konferansı
Lise 10. sınıf öğrencilerimiz ve velilerimiz, öğrencilerimizin kariyer hedeflerini oluşturma sürecine destek olmak amacıyla düzenlenen “YKS Sistemi, Ders Seçim Süreci ve Hedef Belirleme” konferansında Yurt İçi Üniversite Danışmanımız Alpaslan Dartan ve psikolojik danışmanımız Asude Işık Tunca’yla buluşacak.
Konferans sonrasında “Hedef Belirleme Görüşmeleri” öğrenci ve velileriyle bireysel olarak randevu ile gerçekleştirilecek, velilerimiz bireysel görüşme çevrim içi ortamda yapılacak. Bireysel görüşmelerde; hedefler ve üniversite bağlantısı, 10, 11 ve 12. sınıfa yönelik yapılacak, yapılması gereken hazırlıklar birlikte değerlendirilecek.
Gençler lise yaşamında kendini keşfetme süreci içerisinde gelecek hedeflerine yönelik kararlar üzerinde düşünmeye başlarlar. 10. Sınıfta, kariyer yolculuklarının ilk basamağını oluşturan ders seçim süreçleri ile karşılaşırlar. Bu süreci yönetebilmek için YKS sistemine hakim olabilmeleri de büyük önem taşır.
-
Perşembe
27Ekim
2022