“Düşle Düşme” Projemizin 2019-2020 Atölyeleri Başladı

Tepeören Yerleşkemizde lise öğrencilerimizin kardeş okulumuz Cemil Türker Ortaokulu’ndan gelen öğrencilerle birlikte gerçekleştirdiği “Düşle Düşme” adlı sosyal sorumluluk projesinin bu yılki atölye çalışmaları, 2 Kasım Cumartesi günü başladı. Projemizin bu yılki teması ise “Beslenmede Eşitlik” oldu.

“Terakki Birikimini Paylaşıyor” programı içinde bulunan bu proje, üç yıl önce okulumuzda “Çingene Pembesi Bir Düş” ismiyle düzenlenen ve iki yıl önce “Düşle Düşme” ismini alan sosyal sorumluluk projelerinin devamı niteliğinde. Projede amacımız, akademik ve kültürel alanlarda doğal farklılıklardan oluşan eşitsizlikleri gidermek adına yeteneği olan ama geliştirmeye fırsat bulamamış temas halinde olduğumuz öğrencilere etkinlikler tasarlayarak sürdürebilir fayda sağlamak. Bu doğrultuda Tepeören Yerleşkemizde oluşturduğumuz atölyelerimizde öğrencilerimizin birikimlerini katılımcılarımızla paylaşacağı, akademik ve sosyal yetenek ve becerileri destekleyecek eğitimler yer alıyor.

Atölyelerimiz, Tepeören Yerleşkesi Lise Müdürümüz Ferhat Duçe’nin açılış konuşmasıyla başladı ve öğrencilerimizin Beslenmede Eşitlik hakkında yaptığı sunumla devam etti. Tanışma ve oryantasyon etkinliklerinin ardından da atölyelerimiz gerçekleşti. Bu atölyeler Perküsyon, Voleybol, Müzik, Görsel Sanatlar üzerineydi.

Haberin ayrıntılarını ve öğrencilerimizin deneyimlerine dair düşüncelerini buradan okuyabilirsiniz. 

Bilgi Talebi

Bilgi Talebi






    Lütfen formu göndermeden önce " Anaokulu için Sıkça Sorulan Sorular " yazımızı okuyunuz.
     
     

    Lütfen formu göndermeden önce " İlkokul için Sıkça Sorulan Sorular " yazımızı okuyunuz.
     
     

    Lütfen formu göndermeden önce " Ortaokul için Sıkça Sorulan Sorular " yazımızı okuyunuz.
     
     

    Lütfen formu göndermeden önce " Lise için Sıkça Sorulan Sorular " yazımızı okuyunuz.
     
     










    Bu Formda alınan kişisel iletişim bilgileri talep ettiğiniz yerleşke, okul, sınıf seçeneklerine göre kayıt bilgilerinin size iletilebilmesi için talep edilmektedir. Başka bir amaçla kullanılmayacak, 3. Şahıs ya da kurumlar ile paylaşılmayacaktır.)