Yazar Paloma Sánchez González ile Söyleşi
İlkokul 4. sınıf öğrencilerimiz, yönelik olarak 31 Mayıs – 04 Haziran tarihleri arasında “La Granja de Tomás” kitabının yazarı Paloma Sánchez González ile söyleşecek.
Bu etkinlik kapsamında öğrencilerimiz çevrim içi İspanyolca derslerinde severek okudukları ve dört temel dil becerilerini pekiştirdikleri “La granja de Tomás” kitabının yazarı Paloma Sánchez González ’i yakından tanıyacak ve kitap hakkında merak ettiklerini sorma fırsatı bulacaklardır.
Çocuklara İspanyolca dilinde kitap okuma alışkanlığı ve hayvan sevgisi kazandırmak amacıyla gerçekleştirilecek bu söyleşide yazarımız kendisini ve kitaplarını tanıtacak ve öğrencilerimiz edinmekte oldukları ikinci yabancı dillerini farklı ortamlarda kullanma şansı yakalayacaklar.
-
Pazartesi
314Mayıs Haziran
2021