Demokratik bir toplum düzeninin oluşturulması ve yaşatılması amacına yönelik etkinliklerin en önemlisi olarak görülen Öğrenci Başkanlığı Seçimlerine öğrencilerimiz her yıl coşku ile katılıyor.
Öğrencilerimiz, sınıflarında google form üzerinden çevrim içi olarak oylarını kullandılar. Bu sistem sayesinde seçim sonuçları oy sayımına gerek kalmadan anında öğrenildi.
Levent yerleşkemizde 19 Ekim Çarşamba günü gerçekleştirilen 2022-2023 eğitim öğretim yılı Özel Şişli Terakki Lisesi ve Fen Lisesi Öğrenci Başkanlığı seçimlerinde %50’nin üzerinde oy alan aday olmadığı için 20 Ekim Perşembe günü ikinci tur seçimleri yapıldı.
20 Ekim Perşembe günü ikinci tur seçimleri sonucunda 2022 – 2023 öğretim yılı Lise Öğrenci Birliği Başkan ve grubu belli oldu.
Levent Yerleşkemizdeki seçimlerde toplam 750 oy kullanıldı ve oy dağılımına göre %42.9 oy alan öğrencimiz Ecem Doğa Can (12C), Lise Öğrenci Birliği Başkanı oldu.