Öğrencilerimiz Hisar Coding Summit Etkinliğindeydi

Levent Yerleşkemizden fen lisesi 9. sınıf ve 10 IB sınıfı öğrencilerimiz, programlama ve algoritmik düşünce becerilerinin desteklendiği Hisar Coding Summit etkinliğine katıldı. Bu sene dördüncü kez düzenlenen etkinlikte öğrencilerimiz, çeşitli okullardan öğrencilerle bir araya gelerek gün boyu düzenlenen Fusion 360, Python ve Unity atölyelerinde eğitim aldı. 

Fusion 360 atölyesinde öğrencilerimiz, 3 boyutlu çizim tekniklerini öğrendi, atölye sonunda kendi uçaklarını 3 boyutlu olarak oluşturdular. Python atölyesinde öğrenciler tarafından geliştirilen bir algoritmanın Python kod dilinde oluşturulma aşamasını gerçekleştirdiler. Unity atölyesinde ise günlük hayatta oynadıkları oyunların ne gibi süreçlerden geçtiğini incelediler. Sonra, kendi oyun kurgularını yaratıp Unity yazılımında oluşturmaya çalıştılar.

Bilgi Talebi

Bilgi Talebi






    Lütfen formu göndermeden önce " Anaokulu için Sıkça Sorulan Sorular " yazımızı okuyunuz.
     
     

    Lütfen formu göndermeden önce " İlkokul için Sıkça Sorulan Sorular " yazımızı okuyunuz.
     
     

    Lütfen formu göndermeden önce " Ortaokul için Sıkça Sorulan Sorular " yazımızı okuyunuz.
     
     

    Lütfen formu göndermeden önce " Lise için Sıkça Sorulan Sorular " yazımızı okuyunuz.
     
     










    Bu Formda alınan kişisel iletişim bilgileri talep ettiğiniz yerleşke, okul, sınıf seçeneklerine göre kayıt bilgilerinin size iletilebilmesi için talep edilmektedir. Başka bir amaçla kullanılmayacak, 3. Şahıs ya da kurumlar ile paylaşılmayacaktır.)